counter create hit

مطالب مرتبط:
فواید انواع چای را بشناسید

فواید انواع چای را بشناسید

آشنایی با انواع چای, فواید انواع چای, خاصیت چای آشنایی با انواع چای, فواید انواع چایدر این مطلب از ابرتازه ها درباره فواید انواع چای توضیحاتی را ...

سفره های دیروز،سفره های امروز

سفره‌ های دیروز،سفره های امروز ما ایرانی‌ها درگذشته عادت‌های بسیار خوب غذایی داشتیم که به‌مرور بسیاری از آن‌ها را فراموش کرده‌ایم؛ عادت‌هایی مثل دورهم‌غذا خوردن، مصرف کمتر گوشت قرمز و خوردن مواد غذایی تازه. البته برخی عادت‌های غذایی قدیمی‌ها هم ن ...

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری

خواص آب نارنج برای پوست + خواص آب نارنج برای لاغری خواص آب نارنج چیست ...

کتایون ریاحی مشکل پوشش داشت،ناصرملک مطیعی هم مشکل پوشش داشت؟

کتایون ریاحی مشکل پوشش داشت،ناصرملک مطیعی هم مشکل پوشش داشت؟

ایران نوشت:برنامه دورهمی به‌مناسبت روز زن و روز مادر قرار بود با حضور کتایون ریاحی پخش شود که به‌جایش یک برنامه قدیمی با حضور پژما ...

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

بیکاری 40 درصدی فارغ التحصیلان

برطبق آمار بیکاری در حال حاضر بیش از ۴۰ درصد جمعیت بیکار ایران را فارغ‌التحصیلان دانشگاهی تشکیل می‌دهند و این پیامد تب مدرک‌گرایی در جامعه است که به شکل بیماری مزمن، بسیاری از خانواده‌های ایرانی ...

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

با ناپلئونی شکلاتی، بی خیال رژیم شوید!

شیرینی ناپلئونی یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در این مطلب طرز تهیه ناپلئونی شکلاتی را آورده ایم.

آشپزخانه مغربی

آشپزخانه مغربی

امروز به غربی ترین کشور عربی در شمال آفریقا و در سواحل اقیانوس اطلس؛ یعنی کشور مراکش یا همان مغرب بار سفر می بندیم و از رستوران ها و آشپزخانه های مغربی دیدار می کنیم. فرهنگ غذایی این کشور بسیار غنی است و در آن می توانید رد پای آشپزی برب ...

طرز تهیه کوکی های پودینگ پسته

مواد لازم برای کوکیهای پودینگ پسته  پودینگ پسته   50 گرم کره نرم   نصف فنجان شکر  سه چهارم فنجان تخم مرغ بزرگ  1 عدد آرد  1 و نیم فنجان نمک   یک مواد لازم برای کرم بین کوکی ها کره نرم  نصف فنجان پودر شکر  225 گرم وانیل  نصف ق چ شیر  1 ق غ اسپرینکل سبز یا شکر ...

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

ماست و خیار را به شکل رولت درست کنید

این پیش غذای ساده و شیک نمای زیبایی به سفره میدهد.

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

زیر میزی گرفتن در دورهمی که مدیری هم از آن خبر ندارد!

علیشمس خواننده معروف و پر طرفدار در لایو اینستاگرام خود درباره حضور خواننده ها در دورهمی گفت: دورهمی را دوست دارم اما علی اوجی که مسئول آوردن مهمان ها به این برنامه است در پشت پرده پول های سنگینی از خواننده ها می گیرد.     از حمید هیراد صد میلی ...

طرز تهیه انواع اسموتی خوشمزه (اسموتی موز ،آناناس ،توت فرنگی و ..)

اسموتی چیست؟ اسموتی نوشیدنی است که از ترکیب و مخلوط کردن تهیه می شود. این بدین معنی است که اجزای یک میوه شکسته می شود و به حالت یک نوشیدنی در می اید؛ نوشیدنی که بافت دارد و آبکی نیست. بافت میوه اندکی شکسته و نرم می شود اما از بین نمیرود و از نوشیدنی حذف نمی شود؛ پس ...

روایت ثریا قاسمی از پشت پرده دفن بی سروصدای حمیده خیرآبادی: سیاه نپوشیدم

روایت ثریا قاسمی از پشت پرده دفن بی سروصدای حمیده خیرآبادی: سیاه نپوشیدم

ده سال است عضو هیات داوری خانه سینما بودم اما دریغ که حتی اسمی از ما برده نشد… حرف زدن پس از مرگ هنرمندان من را می کشد، چرا که وقتی کسی هست او را نمی بینیم؟ به همین دلیل هم در هیچ کدام از مراسمشان شرکت نمی کنم… با نشان درجه یک هنری ام که مس ...

طرز تهیه سوسیس خانگی

راز و رمز تهیه سوسیس خانگی در به کارگیری به اندازه و مناسب ادویه های مختلف است. شما می توانید در تهیه سوسیس خانگی از گوشت قرمز، مرغ، و بوقلمون بهره ببرید. بهتر است از مخلوط گوشت قرمز بدون چربی و گوشت سفید به نسبت 1 به 2 استفاده کنید. ...

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

دستمزد بازیگران زن سینمای ایران چقدر است؟

شاید باور نکنید ولی دستمزدهای زیادی که بازیگران زن ایرانی دریافت می کنند کمتر از فوتبالیست ها نیست.     1. پگاه آهنگرانی. بازیگر ۳۳ ساله برای هر فیلم ۱۲۰ میلیون تومان دستمزد می گیرد.      2. ساره بیات. او ۳۶ ساله است و برای هر فیلم حداقل ۱۲۰ م ...

طرز تهیه بامیه مرغ

رمانی که برای پخت بامیه مرغ باید صرف کنید کمی طولانی است ولی در عوض یک وعده غذای خوشمزه و خاص را میل خواهید کرد. مواد لازم برای بامیه مرغ 1 عددسینه مرغ 1 پیمانه تره 2 عددتخم مرغ 2 عددنان باگت به میزان لازم آرد سوخاری 1 فنجان شیر طرز تهیه بامیه مرغ ...

چگونه میوه ها را در آفتاب خشک است ؟

چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟

چگونه میوه ها را در آفتاب خشک است ؟ - AHA سایت آشپزیبخش جدول طراحی و.... میوه, طراحی, میز, طرح AHAایران: بهترینراه برای از بین ببرد و نه میوه اضافی - خشک آنمجموعه است. این میوه حتی پس از خشک شدن ناخوشایندطعم تر نیز می باشد. سایت بدانید - مريم al-اسدی: یکی از علایق من درخود میوه های خوشمزه gorage. گاهی اوقات حتی میوه اضافی آمده است که قبل از خراب خود را از دست دادن از آن را استفاده می کنیم. بهترینراه برای از بین ببرد و نه میوه اضافی - خشک آنمجموعه است. این میوه حتی پس از خشک شدن ناخوشایندطعم تر نیز می باشد. من خودم سابق میوه خشک کن بازگشت. اما در این سال تصمیم گرفتم یک نور خورشید به خشک به . این روش خشک کردن هزینه بر نیست و نیاز به تجهیزات خاصی ندارد، خیلی هم آسان است.   تنها مشکلی که دارد طولانی بودن دوره خشک شدن میوه هاست. اگر زمانش برایتان مهم نیست حتما این کار را انجام دهید. از نور آفتاب استفاده کنید تا برای خود میوه خشک های بسیار خوشمزه ای درست کنید.     چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟ آکاایران: چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟ به گزارش آکاایران: در این دستور چند نوع میوه با دو نوع سینی توری خشک می کنیم. می دانید که هر میوه ممکن است نیاز به سینی مخصوص خود داشته باشد.لوازم خشک کردن میوه:میوه ( من از انواع میوه های هلو، آلو، زردآلو، سیب، آلبالو، بلوبری و گوجه استفاده کردم) مطمئن شوید که میوه ها رسیده و بدون هیچ لکه و زدگی باشند. میوه ها نباید بیش از حد رسیده باشند. برای خشک کردن میوه ها از سینی های توری فر و سینی های توری پلاستیکی دستگاه خشک کن میوه استفاده کنید. مصرف سینی توری به خاطر این است که می خواهیم هوا زیر میوه ها جریان داشته باشد. پارچه توری برای حفظ میوه ها از جانوران. مخلوط آبلیمو و آب برای جلوگیری از بد رنگ شدن میوه ها.   طرز تهیه: 1.  میوه ها را شسته و قاچ کنید. زردآلو، آلو و آلبالوها باید دو نیم شوند. سیب و میوه های بزرگ را چند قاچ کنید.  2. میوه ها را داخل ترکیب آب و آبلیمو بریزید و بگذارید چند دقیقه خیس بخورد. این کار مانع تغییر رنگ میوه ها به قهوه ای می شود.3. گوجه فرنگی ها را به دو نیم کنید. می توانید دانه ها را دور بریزید یا بگذارید بماند. من کمی نمک هم به آن اضافه می کنم خیلی خوشمزه می شود. گوجه فرنگی ها را در آبلیمو قرار ندهید.4. میوه ها را با فاصله روی سینی توری قرار دهید تا هوا به اندازه کافی بین آن ها جریان داشته باشد. زیر سینی های توری ظرفی قرار دهید تا میوه ها روی زمین نریزند.5. در نهایت روی میوه ها را با پارچه توری بپوشانید تا از حشرات و جانوران در امان باشند. 6. سینی ها را در یک مکان بسیار گرم در زیر آفتاب قرار دهید و هر چند وقت یکبار میوه ها را پشت و رو کنید. 7. وقتی میوه ها چروکیده شد یعنی خشک شده است. آن ها را نصف کنید تا مطمئن شوید که هیچ رطوبتی باقی نمانده باشد.   زمانی که برای خشک کردن میوه ها لازم است:     سیب: ۲ روز     آلبالو و زردآلو: ۳ روز     گوجه فرنگی، هلو و آلو: ۴ روز میوه ها را در ظرف های مناسب بدون هوا نگهداری کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید. منبع : مطالب مرتبط چگونه کره بادام خانگی درست کنیم؟ سفره آرایی: چگونه یک سبد هندوانه ای درست کنیم؟ چگونه تخم‌مرغ‌های هفت سین را رنگ کنیم؟ چگونه با برگهای طبیعی تخم مرغ های سفره هفت سین را تزئین کنیم؟ طرز تهیه چیپس میوه (روش خشک کردن میوه در خانه) چگونه میوه ها را در آفتاب خشک کنیم؟ گردآوری توسط بخش سفره آرایی ، میوه آرایی ، آموزش سفره آرایی سایت میهن مگ نسخه پرینت ارسال به دیگری اشتراک در تلگرام اشتراک در فیسبوک اشتراک در تویئتر اشتراک در گوگل پلاس اشتراک در لینکداین