counter create hit

مطالب مرتبط:
بیمه سلامت در سال ۹۷ بر اساس سقف اعتبارات هزینه می کند

بیمه سلامت در سال ۹۷ بر اساس سقف اعتبارات هزینه می کند

مدیر عامل سازمان بیمه سلامت ایران: بیمه سلامت در سال ۹۷ بر اساس سقف اعتبارات هزینه می‌کند زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:مدیر عامل سازمان ...

پدیده «دستفروشی» در کشورهای مختلف جهان

کسب وکار خرد یا همان دست فروشی، بخش جدانشدنی زندگی شهری است و با اشکال مختلف در سراسر دنیا دیده می شود. بسیاری از کشورهای دنیا هنگام مدرنیزه کردن شهر و تغییر فضاهای عمومی، با مشکل پدیده دستفروشی که نوعی اقتصاد غیررسمی است مواجه هستند. ...

چگونه سشوار بکشیم؟

چگونه سشوار بکشیم؟

در زندگی پرسرعت امروز همه به دنبال راه هایی هستند که هرچه سریع تر به كارهایشان ...

آیا اضطراب و استرس مسری و واگیردار است؟

فعال سازی رشته های عصبی مغز در اثر استرس، سیگنال های شیمیایی هشداردهنده ای را از موشی به شریک خود منتشر می کند و استرس را از موشی به موش دیگر انتقال می دهد. به بیان دیگر، اضطراب مسری است. نوشته آیا اضطراب و استرس مسری و واگیردار است؟ اولین بار ...

بهترین آشپزهای دنیا با ثروت های افسانه ای +تصاویر

بهترین آشپزهای دنیا با ثروت های افسانه ای +تصاویر بهترین آشپزهای دنیا با ثروت های افسانه ای +تصاویر به گزارش راهنمای سفر من به نقل از تابناک، در گزارش زیر لیستی از بهترین آشپزهای دنیا که دارای ثروت های افسانه ای و معروفیت بسیاری هستند را برای شما آماده کرده ا ...

آنچه باید درباره سیگار اشنو بدانیم

آنچه باید درباره سیگار اشنو بدانیم؛ پیش از انقلاب تندترین و خالص ترین توتون داخلی متعلق به منطقه اشنویه بود؛ اشنویه از شهرهای مرزی آذربایجان غربی است.

مشاوره روانشناسی رایگان

بشر امروزی به علت تغییر در نوع زندگی و سبک و سیاق رفتاری و خواسته هایش با موضوعات بسیار زیادی دست به گریبان است. زندگی پیشرفته و سریع جامعه امروزی علاوه بر مزایای بسیاری که به ارمغان آورده است فشار بسیاری را نیز بر دوش ما وارد میکند. فشارهای آشکار و پنهانی که نت ...

غذاهای محلی استان گیلان؛ خیلی هم عالی!

برترین ها: هر شهر و استانی برای خودش نشانه هایی دارد که به نحوی شناسنامه آن شهر محسوب می گردند. از صنعت های دستی گرفته تا مکان های گردشگری و غذاهای محلی، همه و همه نمادی از یک شهر و استان محسوب می گردند که اتفاقا مردمان آن منطقه تعصب خاصی نسبت به آن ...

مواد خوراکی مفید برای تسکین معده درد را بشناسیم

مواد خوراکی مفید برای تسکین معده درد را بشناسیم

همشهری آنلاین: عادات غذایی ناسالم و مصرف فست فودها می تواند علت اکثر ناراحتی های معده و دل درد باشد.

خوب ترین آنتی بیوتیک های طبیعی را بشناسید

به گزارش راهنمای سفر من به نقل از افکارنیوز، استفاده آب هویج، سیب، کرفس، چغندر و جعفری را برای مبتلایان به عفونت موثر دانست و در مورد طرز تهیه آن گفت: اشخاص دچار این آسیب باید ۲ عدد هویج متوسط، یک عدد سیب متوسط، ۲ عدد ساقه کرفس، ۱۰۰ گرم چغندر (لبو) و ۱۵ ساقه [… ...

آشنایی با انواع روش های موثر تقویت حافظه

برای بخاطر سپاری اطلاعات سعی کنید تصویرسازی ذهنی مثبت و خوشایندی داشته باشید .. نوشته آشنایی با انواع روش های موثر تقویت حافظه اولین بار در روانشناسی پدیدار شد. ...

چالش یک هفته صرفه جویی در مصرف آب با رنگی رنگی

چالش یک هفته صرفه جویی در مصرف آب با رنگی رنگی

یک آدم رنگی هر روز برای بهتر شدن تلاش می کنه . هر روز برای رسیدن به هدف هایش برنامه ریزی داره  . زندگی یعنی مجموعه ای از همین تلاش های کوچک روزانه در این بین عادت ها به کمک مان میان. اینکه یک فعالیت خوب رو به عادت تبدیل کنیم یعنی بدون ...

آشنایی با علائم افسردگی خفیف

آشنایی با علائم افسردگی خفیف

همشهری آنلاین: تشخیص افسردگی خفیف کار چندان ساده ای نیست چرا که بسیاری از علائم آن می تواند شبیه به واکنش های احساسی عادی و معمول به نظر برسد. ...

کیف و کفش تان را از باغ سپهسالار بخرید

بین میدان بهارستان و چهار راه ظهیر الاسلام خیابان صف یا همان باغ سپهسالار معروف قرار دارد، خیابانی که از قدیم تا بوده و هست، بیشترین فعالیت خود را به تهیه و تولیدکیف و کفش های زنانه اختصاص داده است و با این کار مشتریان زیادی را از تهران و حتی شهرستان به خود جذب کرده اس ...

فیلم | ضحاک کنکور آشپزی برگزار می کند

تیزر نمایش «سرآشپز پیشنهاد می کند» منتشر شد و پیش فروش بلیت آن نیز از فردا (20 فروردین) آغاز می شود.

هشدار وزارت بهداشت نسبت به ادعاهای غیرعلمی و غیرشرعی تحت عنوان طب اسلامی

هشدار وزارت بهداشت نسبت به ادعاهای غیرعلمی و غیرشرعی تحت عنوان طب اسلامی

همشهری آنلاین: سخنگوی وزارت بهداشت گفت: با افرادی که تحت عنوان طب اسلامی، ادعاهای غیرعلمی و غیرشرعی دارند برخورد می کنیم.

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...