counter create hit

مطالب مرتبط:
مراقبت از پوست در فصل زمستان و سرما

مراقبت از پوست در فصل زمستان و سرما

سرما، باد و هوای گرم و خشک داخل منازل ما، سه عاملی هستند که پوستمان را در پاییز و زمستان آزار می دهند. ...

درمان های افتادگی پوست گردن

درمان های افتادگی پوست گردن

همیشه می خواستم یکی از آن دختران با گردن باریک و بلند، مانند گردن قو باشم. متاسفانه ...

عکس سفره عقد شیک و جدید و ایده های تزیین سفره عقد مدرن

عکس سفره عقد شیک و جدید و ایده های تزیین سفره عقد مدرن

انتخاب مدل سفره عقد برای همه تازه عروس و دامادها مهم است و ترجیح می دهند زیباترین و شیک ترین سفره عقد را داشته باشند. در این میان مشاهده انواع عکس سفره عقد می تواند کمک کند بهترین انتخاب را داشته باشیم. از این ...

۱۵ درصد بیماران کشور برای درمان به تهران ارجاع داده می شوند

۱۵ درصد بیماران کشور برای درمان به تهران ارجاع داده می شوند

معاون وزیر بهداشت: ۱۵ درصد بیماران کشور برای درمان به تهران ارجاع داده می‌شوند زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:معاون برنامه ریزی ر ...

راهنمای ست كردن رنگ لباس زنانه/مردانه

راهنمای ست كردن رنگ لباس زنانه/مردانه

حتی پوشیدن بهترین لباس ها با رنگ بندی اشتباه میتواند خنده دار و غیر قابل قبول به نظر برسد؛ رعایت رنگبندی لباس کار سختی نیست و به راحتی میتوانید با لباس هایی که داری ...

نکات مهم برای اصلاح و تغییر مدل ابرو

مدل ابرو ،توصیه می شود بعد از دوش گرفتن اصلاح را انجام دهیدچرا که آب گرم منافذ پوست را باز می کند و موها راحت تر از ریشه بیرون می آیند .حالت ابرو و مدل برداشتن آن بسیار در چهره مهم است چه در ...

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۷ بهمن

هر روز یک قدم به سمت زندگی سالم – ۱۷ بهمن

سلامتی نصف خوشبختیه . به همین دلیل هم یه آدم رنگی به سلامتیش اهمیت میده. در همین راستا رنگی رنگی هر روز ۲ نکته زندگی سالم میذاره، یکی سلامت جسمی و یکی دیگه سلامت ذهنی. با خوندن و رعایت همین نکته های کوچک به مرور زمان میتونید تغیی ...

نکات خرید لوستر ، چگونه لوستر مناسب انتخاب کنیم؟!

نکات خرید لوستر ، چگونه لوستر مناسب انتخاب کنیم؟!

تبلیغاتفیلم ها و کلیپ های جدیدخطاطی اسم شمااپ شخصیتو بساز امروزه در صنعت دکوراسیون داخلی عملکرد و زیبایی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و باید به عنوان یک مجموعه به آنها نگاه کنیم. در بحث نورپردازی هم زیبایی لوستر ، آویز و هر منبع نور دیگر ...

نکته بهداشتی: آسیب کلاهک چرخاننده شانه

نکته بهداشتی: آسیب کلاهک چرخاننده شانه

نکته بهداشتی: آسیب کلاهک چرخاننده شانه زندگی > سلامت - همشهری آنلاین:روتاتور کاف (کلاهک چرخاننده) مجموعه‌ای از تاندون‌ها و عضلات است که شان ...

آموزش کاشت سبزه عید برای ۷ بذر متفاوت

آموزش کاشت سبزه عید برای ۷ بذر متفاوت

یکی از رسم و رسومات ویژه عید نوروز سبزه انداختن برای سفره هفت سین است که برای کاشتن سبزه عید باید چند روز قبل از تحویل سال جدید دست به کار شوید. برای کاشت سبزه عید نوروز می توانید از انواع دانه ها و بذرها استفاد ...

شخصیت شناسی از روی تاریخ تولد ، تست روانشناسی

شخصیت شناسی از روی تاریخ تولد , تست روانشناسی – روان شناسان شخصیتی اعتقاد دارندکه شماره تولد، شما را از آن شخصیت شناسی از روی تاریخ تولد – تست روانشناسی چیزی که می خواهید باشیددور نمی کند، بلکه مانند رنگی است که نو ...

۵ ست لباس پیشنهادی با پالتو کرم

۵ ست لباس پیشنهادی با پالتو کرم

خوشتیپ بودن یک هنره . مخصوصا اگر تلاش کنیم با موجودی لباسهای داخل کمدمون ست های زیبا درست کنیم و بپوشیم. رنگی رنگی برای اینکه بتونه در این بخش از زندگی رنگی تون کمک کنه، امروز براتون ۵ ست لباس با پالتو کرم چیده تا با دیدنشون ایده بگیرید و ب ...

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

آشپزی رنگی – شکلات توپی کره بادوم زمینی

شماهم از دوست داران کره ی بادام زمینی هستین؟ پس خوشحال باشین چون قراره امروز شکلات توپی کره بادوم زمینی درست کنیم. با اینکه این کره مثل کره های دیگه چرب هست اما چربی مفید هست و حتی به کاهش کلسترول هم کمک میکنه، مقدار کمی ازش میتونه چلوی گرسنگی رو بگیره در ع ...

مصرف ماست خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد

مصرف ماست خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد

محققان می‌گویند؛ مصرف ماست خطر بیماری قلبی را کاهش می‌دهد زندگی > تغذیه - همشهری آنلاین:طبق نتایج یک م ...

دوست یابی به شیوه ی ماقبل تاریخ!

دوست یابی به شیوه ی ماقبل تاریخ!

هفته نامه چلچراغ - فاطمه رجبی: خیلی از ما هنوز صدای مهیب وصل شدن مودم کامپیوترهای خانگی را به اینترنت یادمان هست. صدایی که اگر شب ها هوس گشت و گذار در عالم مجازی که اصلا در حد و اندازه امروز نبود، به سرمان می زد، مجبور بودیم برای کم کردنش از تکنیک پیچیدن پتو یا ...

پخت و پز با اجاق گاز فشار

آموزش آشپزی با زودپز

بسیاری از افراد به غذاهای آماده از سرعت استفاده کنید. کار با سریع نیاز به دانش از نکات و درس..... این فرصت را در این بخش نکاتی در مورد پخت و پز با اجاق گاز فشار, عنوان.روش پخت غذا با زودپزدر راه از یک آشپز با پخت به روش حرارت مرطوب(با آب) و جوشاندن استفاده می شود. ویتامین C به راحتی در ضمن طبخ از بین می رود. این می تواند در جاده ها این ویتامین به عنوان شاخص شدت فرایند پخت در نظر گرفت. اگر مقدار کمی ویتامین C از بین برود، می توان فرض کرد که فرایند پخت، ملایم است و نقصان سایر مواد مغذی کم خواهد بود. در پختن با حرارت مرطوب ، ممکن است مواد مغذی به طرق مختلف از دست بروند. مهم ترین عامل از دست رفتن مواد مغذی به خصوص ویتامین ها و موادمعدنی در جوشاندن، آب پخت می باشد. به علاوه، مواد مغذی در اثر حرارت و در معرض هوا از دست می روند.همان طور که گفته شد، یکی از این مواد ویتامین C است. عمل آنزیم اکسیداتیو نیز موجب از دست رفتن مواد مغذی می شود و در این مورد نیز ویتامین C توسط چنین آنزیم هایی در مجاورت اکسیژن موجود در آب پخت با سهولت و سریع تخریب می شود، زیرا آنزیم ها در اثر حرارت، فعالیت خود را از دست می دهند.چنانچه موادغذایی به خصوص سبزی ها را به جای قراردادن در آب سرد و سپس حرارت دادن ، به طور مستقیم وارد آب جوش کنند کاهش مواد مغذی توسط آنزیم ها بسیار کم می شود. یکی از معایب آب برای پخت مواد غذایی آن است که حلال خوبی است و ممکن است ماده غذایی در آب مقدار قابل توجهی از مواد مغذی خود را از دست بدهد. مثلاً سبزی ها را معمولاً برای پخت می جوشانند و این امر موجب کاهش برخی از عناصر مغذی و ویتامین ها به خصوص ویتامین C می شود.کاهش کاروتن سبزی ها در اثر جوشاندن ناچیز است. اما میزان قابل توجهی ویتامین ۱ B و C از بین می رود. کاهش عناصر معدنی و ویتامین های محلول در آب، با افزایش مقدار آب مصرفی زیاد می شود. با انجام یک سری آزمایش ها ثابت شد هنگامی که کلم با مقدار کمی آب پخته می شود، ۶۰ درصد ویتامین C خود را از دست می دهد، در حالی که اگر در مقدار بیشتری آب طبخ شود، ۷۰ درصد آن از بین می رود. در مورد برنج، اگر در آب کم پخته شود، ۳۰ درصد از ویتامین خود را از دست می دهد، در حالی که پختن آن در مقدار بیشتری آب موجب از دست رفتن حدود ۵۰ درصد از ویتامین آن می شود.ضمناً مدت زمان جوشاندن ماده غذایی در کاهش مواد مغذی مؤثر است.برای مثال هنگامی که زمان پخت طولانی است، مقدار بسیار زیادی ویتامین C از دست می رود.نکته مهم دیگر این است که هر چه سطح ماده غذایی بزرگ تر باشد، کاهش مواد مغذی محلول در آب از طریق ورود به آب پخت بیشتر است. خرد و له کردن، بریدن و ریز کردن ماده غذایی نه تنها سطح آن را افزایش می دهد، بلکه آنزیم ها را نیز آزاد می کند و مقدار بیشتری مواد مغذی از دست می رود. هر چقدر اندازه ماده غذایی در هنگام پخت کوچک تر باشد ( یعنی بیشتر خرد شود یا برش داده شود) ، مقدار کاهش مواد مغذی در آن بیشتر خواهد بود.با طریقه صحیح استفاده زودپز آشنا شویدبه هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزیددیگ‏ های زودپز با فشار بخار آب کار می ‏کنند و در صورتی که بخار نتواند از ظرف خارج شود، زودپز تبدیل به یک بمب شده و منفجر می‏ شود. برای پیشگیری از چنین حوادثی در خانه بهتر است یک انتخاب ایمن و مناسب داشته باشید. در میان زودپزهای استاندارد انواعی که مجهز به سیستم‏ های ایمنی بیشتر و امکان برنامه ‏ریزی پخت هستند گزینه‏ های بهتری هستند. محصولاتی که به وسیله شرکت ‏های معتبر ساخته شده و دارای نشان استاندارد هستند هنگام ساخت، دستورالعمل‏ های ایمنی را رعایت کرده و آزمایش‏ های ایمنی را انجام داده ‏اند هر وسیله ‏ای دستورالعمل استفاده مخصوص به خودش را دارد. مثلا در دفترچه راهنمای برخی زودپزها نوشته شده است یک‌ سوم ظرف را آب کنید و در برخی دیگر این مقدار تا نیم یا دوسوم حجم ظرف متغیر است. چون ممکن است ذرات غذا همراه کف بالا آمده و روزنه خروج فشار را مسدود کنند. به هیچ وجه مواد غذایی با دانه‏ های ریز و غذاهایی که هنگام پخت ایجاد لعاب یا کف می ‏کنند را در زودپز نپزید نمونه این غذاها انواع غلات مانند بلغور گندم و جو پرک شده، ماکارونی و رشته فرنگی، سیب و حبوبات دانه‏ ریز هستند. در برخی از زودپزهای قدیمی این امکان وجود داشت که بعد از بالا رفتن فشار بخار داخل ظرف، در زودپز به طور ناگهانی باز شود و ایجاد حادثه کند. با در نظر گرفتن نکات ایمنی، زودپزهای جدید طوری طراحی شده‏ اند که مجهز به قفل داخلی هستند و تا زمانی که بخار آب، داخل ظرف وجود دارد امکان باز شدن در، وجود ندارد. بهتر است زودپزهایی را انتخاب کنید که یک دسته بلند در یک سمت و دسته کوتاهی در سمت دیگر دارند چون در این صورت امکان باز و بسته کردن در راحت‏ تر بوده و حمل و نقل و جا به جا کردن ظرف بهتر انجام می‏ شود. در ضمن بلند بودن دسته موجب می‏ شود دسته ظرف خیلی داغ نشود و هنگام برداشتن ظرف ناگهان از دست‏ تان رها نشود.البته برای پیشگیری از چنین اتفاقی توصیه می‏ شود برای برداشتن و جا به جا کردن زودپز پس از پخت غذا حتما از دستکش و دستگیره آشپزی استفاده کنید. مطمئن شوید که حلقه لاستیکی دیگ سالم است و در جای خود محکم شده است. فاسد بودن، پاره بودن و درست قرار نگرفتن حلقه لاستیکی ممکن است موجب سر رفتن غذا و خاموش شدن شعله گاز شود1.. هنگام خرید دیگ زودپز، زودپزهای استاندارد را انتخاب کنید.2.. هنگام خرید از فروشنده بخواهید تا طرز استفاده صحیح از محصول را به طور کامل به شما آموزش دهد.3.. قبل از استفاده، دستورالعمل و دفترچه راهنمای محصول را به دقت بخوانید.4.. زود پزهای مجهز به قفل ایمنی را انتخاب کنید.5.. زود پزها در طرح‏ ها و اندازه‏ های مختلف در بازار وجود دارد.6.. مواد غذایی مناسب را برای پخت با زود پز انتخاب کنید.7.. پس از اتمام پخت و خاموش کردن شعله گاز سوپاپ اطمینان را برای خروج بخار آزاد کنید.8.. بدنه دیگ‏ های زودپز معمولا از جنس استینلس استیل یا همان فولاد ضدزنگ یا آلیاژی از آلومینیوم است.9.. در محل اتصال درپوش به بدنه زودپز، حلقه‌ ای لاستیکی وجود دارد که از خارج شدن بخار آب جلوگیری می‌ کند.10.. روی درپوش زودپز یک دریچه اطمینان وجود دارد.وقتی فشار بخار آب به حدی می ‌رسد که ظرف نمی ‌تواند آن را تحمل کند، این دریچه باز می ‌شود تا بخار آب از آن خارج شود. قبل از بستن در زودپز سوپاپ یا دریچه اطمینان و روزنه خروج بخار را بررسی کنید و از باز بودن آن مطمئن شوید. در صورت لزوم و وجود پارگی و خرابی، حلقه لاستیکی را تعویض کنید. در این زودپزها موارد ایمنی در نظر گرفته شده و در صورت زیاد شدن فشار بخار، در زودپز جدا نمی‏ شود و محتویات ظرف در آشپزخانه پخش نمی ‏گردد. در این زودپزها، نشانه اولیه بالا رفتن بیش از حد فشار، صدایی شبیه سوت است که فرد را از خطر مطلع می ‏کند. در صورت عدم توجه افراد و ادامه این روند شیر خروج فشار اضطراری فعال می‏ شود. برای پیشگیری از این اتفاق یک شیر خروج فشار اضطراری در نظر گرفته شده است که در صورت بالا رفتن بیش از حد فشار، فعال می‏ شود. در صورت شل بودن پیچ دسته ‌ها، ممکن است هنگام حمل، زودپز از دست شما رها شود و خطر سوختگی و آسیب ‌دیدگی به وجود بیاید.11.. پس از هر بار استفاده از زودپز دریچه اطمینان و حلقه لاستیکی را به دقت بشویید.12.. زودپزهای مجهز به شیر خروج بخار اضطراری را انتخاب کنید.13.. هرچند وقت یک‌بار پیچ دسته زودپز را سفت کنید.14.. اگر در زودپز نیاز به تعمیر داشت، آن را سریع تعمیر کنید و تا قبل از آن، از زودپز استفاده نکنید.  Loading...